Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πολύ σοβαρές εξελίξεις στη "γειτονιά μας"

Εξώδικο σε μία σειρά θεσμικών παραγόντων της Πολιτείας κατά της δημιουργίας μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη έχουν αποστείλει εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας:
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ & ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
1. Του Σωματείου με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΪΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ‘‘Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Σταδίου 60) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του κ. Πέτρο Μπούρκουλα.
2. Του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΛΙΧΝΑΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ‘‘ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ’’», που εδρεύει στην Πολίχνη (Ταχ. Διεύθυνση Μομφεράτου 5, Αθήνα 11473) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Ζαφειράκη.
3. Του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΙΩΝ - ‘‘Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ’’», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Σοφοκλέους 5) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του κ. Δημήτριο Καπόπουλο.
4. Του Σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑΙΩΝ  - ‘‘Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ’’», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Κουμουνδούρου 37) και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Φωτεινόπουλο.

ΠΡΟΣ 

1.  Τον Εξωχότατο Πρωθυπουργό κ. Αντώνιο Σαμαρά.
2.  Τους Αξιότιμους Υπουργούς: α) ΥΠΕΚΑ κ. Ιωάννη Μανιάτη, 
      β) Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, 
      γ) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.
3.  Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος (Ε.Υ.ΠΕ.) του ΥΠΕΚΑ.
4.  Τους Βουλευτές Μεσσηνίας.
5.  Την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
6.  Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά.
7.  Τους Δήμους Μεσσηνίας.
8.  Γραφείο Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα.
9.  Τα Μ.Μ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου (έντυπα, τηλεοπτικά, 
     ηλεκτρονικά μέσα).
10. Τις Οικολογικές Οργανώσεις.
11. Κάθε ενδιαφερόμενο.
~~~~~~***~~~~~~

 περισοτερα ---->   εδω !

ΥΓ. : ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ! 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ !


  Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/perivallon-paideia-syllogoi/item/35575-kallirroi-skoupidoergostasio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου